Autoschade

U bent bij Delft Autoschade B.V. aan het juiste adres voor het herstellen van de schade aan uw auto. Iedereen weet hoe vervelend het is om schade te hebben. Het komt nooit gelegen. Het is tijdrovend en u zit niet op alle rompslomp te wachten welke een autoschade met zich meebrengt. Delft Autoschade B.V. zorgt ervoor dat u de meeste lasten uit handen word genomen. U belt uw verzekering dat u schade heeft en vult het schadeformulier samen met een eventuele tegenpartij in. Vergeet niet de achterzijde van het schadeformulier in te vullen en te ondertekenen. U kunt dit alleen doen of indien u hulp wenst samen met een van onze medewerkers . Delft Autoschade B.V. regelt indien gewenst de afwikkeling van de schade voor u. U kunt hierbij denken aan het regelen van een expert via de verzekering die de schade aan de auto moet komen taxeren. De facturatie kunnen wij in vele gevallen doormiddel van akte van sessie rechtstreeks met uw verzekering afhandelen. Indien u een eigen risico op uw autoverzekering heeft,  dan nog kunt u bij ons terecht om uw dierbare auto te laten herstellen. Delft Autoschade B.V. neemt het eigen risico ad € 150,- voor haar rekening. Zo kunt u toch bij uw vertrouwde adres uw auto laten herstellen.

Een kleine greep uit de  werkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren:

  • plaat en spuitwerk
  • Restylen van kleine deukjes
  • Ruitherstel of vervanging
  • las werk
  • bekleding
  • dashboard reparatie
  • Airco legen/vullen
  • opslag van zomer/winterbanden en het de-en monteren.

Heeft u bijzondere wensen of gewoon een vraag over het herstellen of de mogelijkheden hiervan neemt u dan contact met ons op zodat wij u verder op weg kunnen helpen.

Delft Autoschade B.V. is een aangesloten reparateur van Aegon. Tevens herstellen wij voor alle verzekeringsmaatschappijen doormiddel van akte van sessie. U als eigenaar van de auto bepaald zelf waar u heen gaat voor herstel van uw auto. Uw verzekeringsmaatschappij kan u sturen maar uiteindelijk bepaald u zelf wie uw auto maakt.

Delft Autoschade B.V. werkt uitsluitend met kwaliteit. Zo wordt uw auto gespoten met lak van Standox. Wat een perfecte dekking geeft over uw auto.

Delft Autoschade B.V. hersteld met originele onderdelen. Tijdens het schadeherstel kunt indien gewenst een leenauto tot u beschikking krijgen. U betaald alleen de brandstof en eventueel binnen gekomen boetes. Tevens hebben wij een gratis haal en brengservice binnen een straal van 25 kilometer. Dit maakt het voor u gemakkelijker en wordt uw auto zonder zorgen hersteld.

Delft Autoschade B.V. is bij de Focwa aangesloten.
Wij begrijpen hoe belangrijk en waardevol uw auto voor uw is en houden u daarom, indien gewenst, op de hoogte van het verloop tijdens het schadeherstel door middel van email, sms, en/of telefonisch.

Uiteraard bieden wij u de 24-uurs telefonische bereikbaarheids service. Dit betekent dat u, in geval van dringende vragen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, ons 24 uur per dag telefonisch kunt bereiken. U vind ons telefoonnummer onder het kopje contactgegevens.

Mocht u naar aanleiding van onze uitleg nog vragen hebben of informatie willen betreffende autoschade of de afwikkeling daarvan, dan kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Wij zullen ons uiterste best doen uw emailberichten binnen 24 uur te beantwoorden.