Actie’s

Nieuws en Actie’s

Op deze pagina kunt u nieuws betreffende Delft Autoschade B.V. vinden.
Houd u vooral de website in de gaten voor leuke actie´s en aanbiedingen.

MAART 2014

Met veel trots kunnen wij zeggen dat wij nu ook het Certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in ontvangst hebben mogen nemen.
Dit houdt in dat wij Duurzaam repareren, ons bewust zijn van het milieu, bewust zijn van de omgeving waarin wij werken en een goed contact onderhouden met onze klanten en leveranciers.

Februari 2014

Met veel trots kunnen wij met recht zeggen dat wij Duurzaam Repareren. Wat inhoud dat wij rekening houden met het milieu en kosten besparend werken. Trots zijn wij er op dat wij vandaag het certificaat Duurzaam Repareren in ontvangst hebben mogen nemen.

01-02-2014

Vandaag een jaar geleden opende Delft Autoschade B.V. voor de eerste keer officieel haar deuren aan de Voltaweg.
In een jaar is een hoop gebeurd en wij zijn blij dat wij ondanks de recessie zover zijn gekomen. Het is een jaar van bloed zweet en tranen geweest maar alles dubbel en dwars waard.
Langs deze weg willen wij daarom ook iedereen bedanken voor het vertrouwen wat ons geschonken is.

27 Januari 2014

01-01-2014

Langs deze weg wensen wij een ieder een heel gelukkig en gezond nieuwjaar toe.

24-12-2013

Komende 2 dagen is Delft Autoschade BV gesloten ivm de kerstdagen. De medewerkers van Delft Autoschade B.V. wensen iedereen hele gezellige en fijne dag toe.

07-08-2013

Sinds vandaag zijn wij Officieel aangesloten reparateur bij AEGON Schadeverzekeringen.

Juni 2013

Trots zijn wij te melden dat wij officieel zijn aangesloten bij de Focwa Eurogarant Borging. Dit houdt in dat wij aangesloten zijn bij de brancheorganisatie van de schadeherstelbedrijven. Wij geven 4 garantie op de herstelde schade.

10 Maart 2013

Delft Autoschade B.V. in de krant Delft op Zondag

Delft op Zondag

Februari 2013

Delft Autoschade heeft afgelopen maand het Certificaat Leerbedrijf van het V.O.C. mogen ontvangen. Dit houdt in dat wij leerling schadeherstellers mogen begeleiden en opleiden.