Visie

De Historie van Delft Autoschade B.V

Delft Autoschade B.V. is een jong schadeherstelbedrijf wat schades hersteld aan alle soorten en merken auto’s en bestelwagens tot 3500 kg. Op deze plaats, aan de Voltaweg 16, was voorheen Autohaag Zeeuw Schade gevestigd. In januari 2013 is hier Delft Autoschade B.V. voor in de plaats gekomen.

Deze plek is voor vele mensen uit Delft en omstreken geen onbekende plek.
Voordat Delft Autoschade B.V. zich heeft gevestigd in Delft, heeft Darren Doorenbosch zich bij Autohaag Zeeuw Schade B.V. wel bewezen. Hij is begin 1995 bij Autohaag Zeeuw Schade B.V. begonnen als vestigingsmanager.
Harry Bosman, Damian Winia en Ingrid Herman – van Arkelen zijn eveneens bekende gezichten op de Voltaweg. Dit trio heeft ook diverse jaren op deze locatie gewerkt voor Autohaag Zeeuw Schade B.V.
In het laatste kwartaal van 2012 kreeg Darren de mogelijkheid om het pand aan de Voltaweg per 01-01-2013 te gaan huren van Autohaag Zeeuw B.V.
Hij heeft laten zien dat hij de ervaringen heeft en het de moeite waard zou zijn om een eigen bedrijf op te starten. Na enige beraad is de stap genomen en is Delft Autoschade B.V. op 24-12-2012 ingeschreven bij de kamer van koophandel.
Per 01-02-2013 is Delft Autoschade B.V. geopend. Om het voor onze klanten makkelijk te maken om langs te komen, zijn wij van maandag t/m vrijdag geopend van 7.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 7.30 uur tot 11.30 uur. Indien het voor u lastig is om tijdens onze kantooruren langs te komen, neem dan gerust contact met ons op om een ander tijdstip af te spreken. Ons motto is niet voor niets Schadeherstel zonder zorgen.

Delft Autoschade B.V. is in 2013 aangesloten reparateur van Aegon geworden.

Tevens zijn wij er trots op dat wij als ERKEND LEERBEDRIJF zijn toegevoegd bij het V.O.C. Dit houdt in dat wij jonge gemotiveerde mensen een kijkje in de keuken van het autoschadeherstel mogen geven doormiddel van stageplekken aan te bieden.

Alles bij elkaar is 2013 een jaar geweest waarin wij hebben kunnen groeien van startend bedrijf naar jong bedrijf. Mensen de kans hebben kunnen geven om ervaring op te doen in de schade branch. Waarin wij zelf een hoop geleerd hebben en waarvan wij nog jaren zo door willen gaan.

Hartelijk bedankt voor u vertrouwen in Delft Autoschade B.V.