Voorstellen

Wij stellen u voor : Darren Doorenbosch

Darren besloot na zijn lagere school periode om de autotechniek in te gaan. Na de opleiding voor Autotechnicus, is hij zich gaan richten op de autoschadebranch. Hij is als leerling schadehersteller begonnen en in 4 jaar tijd heeft hij zijn diploma’s 2e en 1e schadehersteller gehaald. Toen hij zijn kans kreeg om in 1995 bij Zeeuw carrosserie schade als manager te gaan werken, heeft hij deze met beide handen aangegrepen. Darren is tot nu toe  34 jaar werkzaam in de Autoschadebranch. Darren is de eigenaar van Delft Autoschade B.V.  Hij is bekend met alle facetten van het schadeherstel. Op de Voltaweg zal hij zich voornamelijk bezig gaan houden in de werkplaats. In zijn vrije tijd rijdt Darren graag op zijn motor, houdt hij bij wat er speelt in voetballand. Een goed restaurant waar hij met zijn vriendin Connie en dochter Sterre lekker kan eten, kan hij zeker waarderen. Visie voor de toekomst: gelukkig en gezond te blijven en een goede staat van dienst neer te zetten met Delft Autoschade B.V.

Darren Doorenbosch

Wij stellen u voor : Harry Bosman:

Harry is op 19 jarige leefdtijd gaan werken in de autoschadeherstelbranch. Hij is in de functie van voorbewerker begonnen en heeft daarna zijn diploma’s gehaald als Autospuiter. Onze “opa” zorgt er dus voor dat u een netjes gespoten auto terug krijgt. Harry is voorheen werkzaam geweest bij Autohaag Zeeuw Schade. Darren en Harry hebben een lange geschiedenis samen die al tientallen jaren terug gaat. De samenwerking tussen hen was dan ook zo beklonken. Harry neemt een werkervaring van 41 jaar mee naar Delft Autoschade B.V. Als Harry niet aan het werk is, geniet hij van wandelingen met zijn lieve Deense dog Timo. Samen met Riet gaat hij graag naar mooi plekjes op vakantie waar ze samen genieten van de rust en de leuke dingen die ze beleven.  En uiteraard niet te vergeten is zijn opa-dag op woensdag hem heel veel waard.

Wij stellen u voor : Damien Winia

De jongste telg van het bedrijf, maar daarom nog niet de minst. Damien is in 2008 doormiddel van stage begonnen bij Autohaag Zeeuw Schade B.V. Na zijn stageperiode is hij in vaste dienst gekomen. Damien heeft zijn diploma’s 1e en 2e schadehersteller gehaald en draagt er absoluut aan bij dat de auto netjes en vrij van deuken aan u wordt afgeleverd. Als Damien niet aan het werk is, knutselt hij graag aan zijn eigen auto, zodat deze er spik en span bij staat. En is hij actief in de sportschool te vinden.

Zoals u kunt lezen werken er vakbekwame, gecertificeerde mensen bij Delft Autoschade B.V. die er voor zorgen dat uw auto weer in de top conditie terug keert naar huis. Om er voor te zorgen dat dit zo blijft, volgen de medewerkers curcussen en nemen zij deel aan trainingen, zodat zij deze uitstekende service kunnen blijven garanderen.